Albert Heijn Paterswolde, de beste supermarkt van Drenthe 2018  Site logo   Site logo

Boodschappen doen
zoals het bedoeld is.
Een vanzelfsprekende
zaak!
Versheid en kwaliteit,
elke dag
opnieuw bij
Albert Heijn Paterswolde!
Groente en fruit
eerlijk en vers.
Bij Albert Heijn
Paterswolde!

Albert Heijn Paterswolde

2.000 vierkante meter winkelplezier en kwaliteit gegarandeerd!

In het hart van Paterswolde vindt u onze Albert Heijn supermarkt. Een prachtige nieuwe winkel met ruim 2.000 m2 winkeloppervlakte. Winkelen bij Albert Heijn Paterswolde is een echte aanrader. Met ruime, gratis parkeerplaatsen en winkelwagens zonder muntsloten bieden we u alle gemak om ontspannen uw boodschappen te doen.

Albert Heijn Paterswolde is een toonbeeld van kwaliteit en service. Onze gemotiveerde en gekwalificeerde medewerkers hebben een grote productkennis en helpen u graag op weg in de winkel. Onze producten zijn altijd ruim voorradig en bieden een ruime keuze. We bieden u liefst vier eigen merken; het AH Huismerk, AH Excellent, AH Puur Eerlijk en AH Basic. Allemaal hebben ze de kwaliteit die thuishoort bij Albert Heijn. Daarnaast vindt u bij Albert Heijn alle A-merken.

Albert Heijn Paterswolde staat midden de gemeenschap. Zo zijn wij hoofdsponsor van de voetbalvereniging Actief. Daarnaast kunnen ook de andere sportverenigingen Eelde-Paterswolde op de steun van Albert Heijn Paterswolde rekenen. Ook onze lokale trots, het Bloemencorso dragen wij een warm hart toe. Daarnaast steunt Albert Heijn Paterswolde de voedselbank.

Albert Heijn Paterswolde, het gemak van boodschappen doen!